Oroas du ofta?
Blir du negativt påverkad av allt som händer omkring dig?
Jag personligen ser inte på nyheter,kollar på nätet av lite rubriker en gång i veckan kanske för att hänga med lite grann vad folk pratar om emellanåt.
Anledningen till det är att om jag inte aktivt kan/vill/ska påverka olika händelser och situationer så finns det ingen som helst nytta varken för mig eller andra att jag lägger mitt fokus och energi där Allt jag lägger mitt fokus och energi på kommer att växa och jag skulle aldrig lägga på mer bränsle på krig och elände
OM jag skulle åka till de platser där det pågår krig och aktivt hjälpa till på olika sätt så är det en helt annan energi i det. Då fokuserar jag på kärlek, omsorg och gör nånting aktivt med min energi, den blir då i rörelse och blir till något bra.
Att sitta hemma o vara rädd, orolig, älta saker med grannen det skapar bara en skadlig energi inom dig själv och du bidrar till att lägga på bränsle energimässigt på det som händer. Terrorismen kan endast få makt om vi lyssnar och uppmärksammar dom. Deras makt ligger att skapa rädsla
Välj att skicka all kärlek och fred till ALLA inblandade, båda sidor för i krig finns inga vinnare, bara förlorare
Är du känslig så välj bort nyheterna, framförallt det som går live med bilder och ljud
Gå ut i naturen, sätt dig på trappen med en kopp kaffe, lyssna på fåglarna <3 Just nu är det inte krig omkring dig så släpp det och känn in kärleken och freden inom dig…..
Alla måste vi börja inom oss själva o ansvara för vad vi sänder ut Programmera om din sändare
Stäng av krig, elände, oro, hat och rädslor och knappa in kanalen för kärlek, fred, omsorg och glädje istället och låt oss alla hjälpa till som ringar på vattnet att sprida den energin istället
Reflektera gärna kring vad som händer inom dig när du läser detta?
 
 
#rädsla #oro #nyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.