Kundservice

Leveransvillkor

Postas i vadderat kuvert första nästkommande vardag.

Ångerrätt

Du som kund har alltid 14 dagars ångerrätt som gäller från det datum du mottagit varan. Det är då du själv som får stå för returfrakten. Här finns en länk till en ångerblankett som ska skickas tillsammans med varan.

Ångerblankett

Du skickar den till
Mias Stillness / Henningsson
Ortsjön 153
862 95 Njurunda

GDPR

Jag har personuppgifter i kassa och bokningsregistret i datorn. Jag har personuppgifter i Datorn kopplat till Oberon behandlingsapparaten. Jag har för och efternamn i mina kundpärmar Datorn och programmen är lösenordskyddade och pärmarna är alltid inlåsta bakom 3 lås. Vem som helst kan begära att hens uppgifter raderas när helst hen vill det. All data sparas endast så länge klienten själv vill vara kvar och är aktuell. Jag har ingen anställd utan det är endast jag Mia som hanterar dessa uppgifter.

  1. Våra hemsidebesökares integritet är väldigt viktig för oss, och vi är fast beslutna att skydda den. Denna policy förklarar vad vi gör med dina personliga data.
  2. Genom att samtycka till att vi använder kakor i enlighet med villkoren i denna policy när du besöker vår hemsida för första gången tillåter du oss att använda kakor varje gång du besöker vår hemsida.

Betalningsvillkor

Förskottsbetalning via swish.

Reklamation

Företaget ansvarar för fel som fanns på varan när den köptes eller levererades till dig, det vill säga ursprungliga fel. Visar sig felet inom sex månader från köpet räknas det automatiskt som ett ursprungligt fel, om företaget inte kan bevisa att det uppstått på grund av något de inte kan ansvara för. Dit räknas till exempel om du misskött varan eller använt den på fel sätt.

Konsumentköplagen ger dig tre års reklamationsrätt. Det innebär att du har upp till tre år på dig att klaga på fel i en vara. Det är företaget som du köpte varan av som du ska vända dig till för att klaga. Här kan du läsa mer om vad konsumentköplagen säger: