VIP

Detta är paketet för dig som vill ha det bästa av det mesta 

Du som handlar via någon av dessa länkar blir VIP medlem och har då tillgång till allt detta
Frekvensbehandling balansering ca 2 ggr / vecka  
Värde 2790:- / vecka
Måltids & Frukostinspiration
Värde 398:-
PDF med massor av råd & tips
 
 
Välj rätt länk utifrån din vikt
Paketen innehåller då: Balanstest, omega 3/ Balansoljan, prebiotika/ Zinobiotic, vitaminer & mineraler/ Extend
 Det är inte lätt att få i sig omega 3 EPA och DHA genom kosten.
Du får det naturlig genom fet vildfångad fisk till exempel och det är inte lätt att få tag på det idag och det är dessutom dyrt med tanke på hur mycket vi behöver äta för att fylla vårt dagsbehov.

En bra omega 3  Balansoljan som du tar varje dag 

BalanceOil+ är en vidareutveckling av vårt helt naturliga kosttillskott med polyfenoler för omegabalans. Baserat på vår unika, vetenskapliga sammansättning ger denna innovativa premiumblandning av oljor från vildfångad småfisk och extra jungfruolivolja stora mängder polyfenoler för effektiv absorption och skydd av blodlipider. Det ökar och bibehåller dina omega-3-nivåer på ett säkert sätt, justerar ditt omega-6:3-förhållande, skapar gynnsamma nivåer för ditt kolesterol, ditt hjärta2 och din hjärna1 .

Viktiga fördelar
 • Bidrar till en normal hjärnfunktion1 eftersom den dagliga dosen innehåller 700 mg DHA
 • Bidrar till ett normalt immunsystem3 eftersom den dagliga dosen innehåller 20 µg vitamin D3
 • Bidrar till att bibehålla hälsosamma nivåer av EPA och DHA i kroppen
 • Bidrar till att bibehålla optimala omega-6:3-nivåer i kroppen
 • Bidrar till att bibehålla polyfenolnivåerna i kroppen för att skydda blodfetterna mot oxidativ stress6
 • Bidrar till en hälsosam och normal ögonfunktion eftersom den dagliga dosen innehåller 700 mg DHA7
 • Bidrar till en normal benstomme11, en normal muskelfunktion12, normala tänder13 och till celldelning14 eftersom den dagliga dosen innehåller 20 µg vitamin D3
 • Stöder normala blodsockernivåer8, ett normalt blodtryck9 och normala kalciumhalter i blodet10
 •  

En bra prebiotika för tarmens balans

ZinoBiotic+ är en skräddarsydd blandning av 8 naturliga kostfibrer. Dessa fibrer metaboliseras i kolon (tjocktarmen) där de främjar tillväxten av friska bakterier. ZinoBiotic+ hjälper till att minska blodsockerökning efter måltider och upprätthålla goda kolesterolnivåer. Fibrerna främjar många hälsosamma tarmfunktioner.

Viktiga fördelar
 • Kostfiberblandning1

 • Minskning av blodsockerökning efter måltider2

 • Tarmhälsa

 • Balanserat kolesterol3

 • Hälsosamma tarmfunktioner4

 • Balanserad mikrobiom

Extend  Vitaminer & Mineraler

Viktiga fördelar
 • Njut av mer energi1

 • Förbättra funktionen i din benstomme och i dina leder2

 • Bidrar till ett normalt immunförsvar3

 • Med källor från naturliga ingredienser

 • Tillhandahåller ett omfattande program med näringsfaktorer som behövs för tillväxt och återuppbyggnad av vävnad4

B-vitaminer (B1-B12) och ett antal andra mineraler i Xtend som t.ex. koppar, magnesium, jod och mangan har hälsopåståenden som anger att de är viktiga för en normal energiomsättning.

FÖRBÄTTRA SKELETTETS OCH LEDERNAS FUNKTION2

Xtend innehåller flera vitaminer och mineraler med godkända hälsopåståenden relaterade till skelett och muskler. Dessa är Vitamin D, C, K och magnesium, mangan och zink.

STÄRK IMMUNFÖRSVARET3

Xtend innehåller 1,3/1,6-betaglukaner. Detta näringsämne extraheras från cellväggen på en särskilt utvecklad och höggradigt renad stam av bagerijäst, och det har bevisats kliniskt att det stärker immunförsvaret*. Flera av föreningarna (till exempel folsyra, järn, b6, koppar) bidrar också till dessa avgörande hälsofördelar. (*dokumenterade i 13 kliniska prövningar)

Förutom vitaminer och mineraler innehåller Xtend även karotenoider, xantofyller och en grupp av polyfenoler från fuktkorgar, kryddor och grönsaker. För att få samma mängd av alla dessa näringsämnen från mat måste du äta mer än 3 000 kalorier av de mest näringsrika livsmedlen varje dag.

Alla ingredienser i Xtend bidrar till över hundra hälsofördelar vilket bekräftats av EFSA (Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet). Dessa påverkar alla celler, organ och vävnader4 i kroppen. Xtend är det perfekta komplementet till BalanceOil för att erbjuda dig ett komplett näringsstödprogram.

Näringsvärde och innehåll i 4 tabletter:

 
Tiamin (vitamin B1)2,2 mg(200 %)*
Riboflavin (vitamin B2)2,1 mg(150 %)*
Niacin (vitamin B3)16 mg(100 %)*
Pantotensyra9 mg(150 %)*
Vitamin  B62,8 mg(200 %)*
Biotin150 μg(300 %)*
Folsyra200 μg(100 %)*
Vitamin B126,75 μg(270 %)*
Vitamin C80 mg(100 %)*
Vitamin D320 μg(400 %)*
Vitamin E3 mg(25 %)*
Vitamin K125 μg(113 %)*
Vitamin K260 μg 
Magnesium180 mg (50 %)*
Järn4,2 mg(30 %)*
Zink10 mg(100 %)*
Jod150 μg(100 %)*
Koppar1 mg(100 %)*
Mangan2 mg(100 %)*
Selen83 μg(150 %)*
Krom80 μg(200 %)*
Molybden50 μg(100 %)*
   
1,3 – 1,6 betaglukan  200 mg 
Kurkumin 100 mg 
Koenzym Q10 15 mg 
Lutein 6 mg 
Betakaroten 0,9 mg 
Zeaxanthin 6 mg 
Tomatextrakt 40 mg 
– varav lykopen 4 mg 
Grönt te-extrakt 40 mg 
– varav polyfenoler 12 mg 
Olivextrakt 500 mg 
– varav oleuropein 50 mg 
– Hydroxytyrosol 5 mg 
Broccoliextrakt 50 mg 
Algextrakt 200 mg 
– varav phlorotanniner 9 mg 
– varav polyfenoler 3 mg 

* RV = referensvärde
** RV = referensvärde för både vitamin K1 och K2

Ingredienser:

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, betacyklodextrin, trikalciumfosfat), olivbladsextrakt (Olea europaea)*, magnesium (magnesiumhydroxid)*, algextrakt (Ascophyllum nodosum)*, blandning av 1-3, 1-6 betaglukaner från jäst (Saccharomyces cerevisiae)*, kurkuminextrakt (Curcuma longa)*, vitamin C (askorbinsyra)*, klumpförebyggande medel (kiseldioxid, trikalciumfosfat, magnesiumsalter av fettsyror, polyvinylpyrrolidon), zink (zinkbisglycinatkelat), broccoliextrakt (Brassica oleracea), vitamin E (blandade tokoferoler och tokotrienoler), bladextrakt från grönt te (Camellia sinensis), fruktextrakt från tomater (Solanum lycopersicum), lutein och zeaxantin från tagetsextrakt (Tagetes erecta), vitamin K2 (menakinon som MK-7), järn (järnbisglycinatkelat), vitamin B3 (niacinamid), selen (selenmetionin), koenzym Q10 (ubidekarenon), molybden (natriummolybdat), mangan (manganbisglycinatkelat), extrakt från mikroalger (Dunaliella salina), vitamin D3 (kolekalciferol), koppar (kopparbisglycinat), vitamin B5 (pantotensyra), vitamin B12 (cyanokobalamin), krom (kromklorid), vitamin B6 (pyridoxin HCl), vitamin B1 (tiamin HCl), vitamin B2 (riboflavin), vitamin K1 (fyllokinon), folsyra ([6S]-5-metyltetrahydrofolsyra som Quatrefolic), biotin. *Ursprung inom och utanför EU.

 

 

BalanceOil+

Innehåll: 300 ml

Kosttillskott
Rekommenderad dos bör ej överskridas.
Förvaras oåtkomligt för barn.
Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.

 

Näringsvärde och innehåll i: 12 ml
Fiskolja 6627 mg
Omega-3 fettsyror 2478 mg
   varav C20:5 (EPA) 1283 mg
   varav C22:6 (DHA) 683 mg
Olivolja 4092 mg
   varav oljesyra (Omega-9) 3069 mg
   varav polyfenoler 3,5 mg
Vitamin D(400 % of RV*) 20 ug
*RV = Referensvärde

Rekommenderad användning: 0,15 ml per kilo kroppsvikt. Anpassa dosen efter kroppsvikt. Vuxna som väger 50 kg: 7,5 ml dagligen. Vuxna som väger 80 kg: 12 ml dagligen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Ett kosttillskott bör inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Varning: Om du tar blodförtunnande läkemedel ska du rådgöra med din läkare innan du använder BalanceOil+.

Förvaring: Förvara oöppnade flaskor mörkt och torrt i rumstemperatur eller i kylskåp. Förvara öppnade flaskor i kylskåp och använd inom 45 dagar. Oljan kan bli grumlig vid temperaturer lägre än 4 °C på grund av olivoljans solidifiering. Oljan klarnar vid rumstemperatur. Håll utom räckhåll för barn.

Fiskolja (från ansjovis, makrill, sardin), kallpressad olivolja, tokoferolrikt extrakt (antioxidanter), naturliga smakämnen*, vitamin D3 (kolekalciferol).

* Naturlig vaniljsmak
* Naturlig citronsmak
* Naturlig smak av apelsin citron mint
* Naturlig smak av grapefrukt citron lime

BalanceOil+: fisk- och olivolja I perfekt balans med beprövade resultat
Den vetenskapligt utformade BalanceOil+ kombinerar en unik grad av fiskolja med fördelaktiga mängder av både omega-3 och omega-7, tillsammans med ett vetenskapligt bevisat mått av olivolja som ger extra mycket polyfenoler, fytonäringämnen och omega-9 och bidrar därför till förbättrad oxidativ stabilitet av omega-3-lipider.4 Polyfenolerna binder till omega-3-fetter och fungerar som effektiva antioxidanter, vilket förhindrar lipiderna från att oxideras.4 Polyfenolerna i olivoljan efterliknar de polyfenoler som finns naturligt i fisk och transporterar de ömtåliga omega-3-fetterna genom kroppen tills de säkert förs in i cellmembranen. Polyfenolerna och de marina lipiderna samarbetar med stor synergi, vilket gör det möjligt för kroppen att absorbera, justera och upprätthålla omega-3-nivåer över de 8 % som behövs för att skapa en omega6:3-balans under 3:1. Det genomsnittliga omega-6:3-förhållandet för personer som inte tar omega-3-tillskott är 12:1 för norra Europa, 15:1 för Europa och 25:1 för USA. Detta kan man utläsa i världens största databas över essentiella fettsyror med över 600 000 analyserade tester på det oberoende laboratoriet Vitas Analytical Services. Efter att ha tagit BalanceOil+ i 120 dagar ligger det genomsnittliga förhållandet för alla dessa geografiska områden på under 3:1.

Spansk extra jungfruolivolja I BalanceOil+
BalanceOil+ framställs av extra jungfruolivolja från den spanska olivsorten Picual som väljs ut tack vare dess rika innehåll av omega-9 och mycket höga antioxidanthalt. Omega-9 (oljesyra) är en viktig ingrediens som aktivt stöder normaliseringen av blodets kolesterolnivåer.4 Oliverna är av hög kvalitet och skördas i förtid och i behandlingsprocessen tas kärnorna ut och endast fruktköttet kallpressas, vilket resulterar i en extra jungfruolivolja rik på omega-9 (oljesyra) och med en mycket hög halt av antioxidanter som kallas för polyfenoler (över 750 mg/kg), båda med flera fördelaktiga effekter.15 Polyfenolerna skyddar BalanceOil+ i flaskan men ännu viktigare är att de även skyddar dina celler.

Naturliga tokoferoler
Blandade tokoferoler är allmänt förekommande antioxidanter i  kosttillskott. De naturliga tokoferolerna som används kommer från GMO-fritt, högraffinerat destillat från sojabönsolja som genomgår ytterligare raffinering för att säkerställa att de inte innehåller några sojaproteiner. Det betyder att det inte finns några allergener i produkten. Den typiska sammansättningen i BalanceOil+ är alfa-, beta-, gamma- och delta-tokoferoler.

Ren vitamin D3
BalanceOil+ innehåller vitamin D3 (kolekalciferol). Vi använder naturlig vitamin D3 framställt från lanolin, ett fett som finns naturligt i fårull. Vitamin D3 erhålls genom att ett provitamin till vitamin D3 löses upp ur lanolin. Detta provitamin omvandlas sedan kemiskt och aktiveras genom exponering för ultraviolett ljus (UV). Den kemiska processen är jämförbar med processen som sker i människans hud när den bildar vitamin D3 på grund av exponering för solljus.

ZinoBiotic+

ZinoBiotic+ är en skräddarsydd blandning av 8 naturliga kostfibrer. Dessa fibrer metaboliseras i kolon (tjocktarmen) där de främjar tillväxten av friska bakterier. ZinoBiotic+ hjälper till att minska blodsockerökning efter måltider och upprätthålla goda kolesterolnivåer. Fibrerna främjar många hälsosamma tarmfunktioner.

Viktiga fördelar

 • Kostfiberblandning1
 • Minskning av blodsockerökning efter måltider2
 • Tarmhälsa
 • Balanserat kolesterol3
 • Hälsosamma tarmfunktioner4
 • Balanserad mikrobiom

Och i detta paket så tillkommer dessa vitaminer och mineraler 

Näringsvärde i två skopor / 1 påse 12 g
Resistent stärkelseblandning* 4,9 g
Betaglukaner från havre* 1,0 g
Inulin 1,8 g
Fruktoligosackarider 0,2 g
Psylliumskal 0,5 g
Guargummi 0,24 g

Resistent stärkelse från majs*, glutenfria betaglukaner från havre*, inulin, fruktoligosackarider (FOS), resistent stärkelse från potatis, psylliumskal, delvis hydroliserat guargummi från guarbönor, resistent stärkelse från gröna bananer. *Ursprung inom EU.

Rekommenderad daglig dos: Vuxna och barn över 12 år: Ta tillsammans med mat. 2–4 kapslar dagligen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsedda att ersätta en balanserad och varierad kosthållning.

Varning: Om du tar ett blodförtunnande läkemedel och vill börja att ta tillskott som innehåller vitamin K är det viktigt att du först rådgör med din läkare.

Förvaring: Förvaras torrt och i rumstemperatur. Håll utom räckhåll för barn.

Xtend+

Xtend+ är ett veganskt och helt naturligt avancerat immun- och näringstillskott som perfekt kompletterar BalanceOil och ZinoBiotic. Det är skapat för att stödja ditt naturliga immunsystem och innehåller mikrooch fytonäringsämnen, inklusive 22 livsnödvändiga vitaminer och mineraler samt renade 1-3, 1-6 betaglukaner som utvunnits ur bagerijäst.

Viktiga föredelar

 • Njut av mer energi1
 • Förbättra funktionen i din benstomme och i dina leder2
 • Bidrar till ett normalt immunförsvar3
 • Tillhandahåller ett omfattande program med näringsfaktorer som behövs för tillväxt och återuppbyggnad av vävnad4
 • Vitaminer utvunna ur naturliga källor Vitamin C från acerola Vitaminer B från bovete Magnesium från havsvatten
 • Helt naturliga hjälpämnen från Ris (fyllnadsmedel) Potatis (fyllnadsmedel) Kokosnöt (klumpförebyggande medel)
 • Kommer i växtbaserade kapslar istället för tabletter, godkänd av VEGAN SOCIETY

Denna order blir billigare än att köpa styckevis då den är upplagd på 6 månaders prenumeration.

Det går att köpa styckevis till ett lite dyrare pris samt att du kan köpa loss alla flaskorna och burkarna direkt.
Första ordern levererar 2 stycken flaskor 300 ml samt 2 små och 2 stycken burkar med Zinobiotic därefter så kommer du får två 300 ml flaskor  och 2 burkar ZinoBiotic varannan månad med kostnaden inklusive frakten uppdelad på varje månad och dras vanligtvis och enklast från ditt kortkonto.
Flaskorna med balansoljan är det en prenumeration på 6 månader, men ZinoBiotic kan du avsluta när du vill.

Innehåll

60 kapslar, total nettovikt 51 g

Ingredienser
Olivbladsextrakt (Olea europaea), kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa), magnesium med marint ursprung, såsom Aquamin Mg, vitamin C från barbadoskörsbärsextrakt (Malpighia glabra), fyllnadsmedel (riskli, potatisstärkelse), magnesium (magnesiumbisglycinat – kelatbuffert), vitamin B-komplex från malda bovetegroddar (Fagopyrum escelentum), blandning från jäst, 1-3, 1-6-betaglukanblandning från jäst (Saccharomyces cerevisiae), extrakt från tång (Ascophyllum nodosum), kurkuminextrakt (Curcuma longa), klumpförebyggande medel (riskalskoncentrat triglycerider med medellång kedja från kokosolja), zink (zinkbisglycinatkelat), broccoliextrakt (Brassica oleracea), tokoferoler och tokotrienoler, extrakt från grönt te (Camellia sinensis), extrakt från tomat (Solanom lycopersicum), joniskt mineralkomplex som Concentrace® lutein från tagetsextrakt (Tagetes erecta), zeaxantin från tagetesextrakt (Tagetes erecta), bor (sodium tetraborate), vitamin K2 (menakinon som MK-7), järn (ferrous bisglycinate chelate), selen (selenmetionin), Q10 koenzym (som ubidekarenon), molybden (natriummolybdat), mangan (manganbisglycinatkelat), betakaroten från alger (Dunaliella salina), veganskt vitamin D3 (kolekalciferol) som Vitashine, koppar (kopparbisglycinat), krom (kromklorid.

 

Portionsstorlek: 4 kapslar. Mängd per portion:
Thiamin (vitamin B1) 0,27 mg (25%)*
Riboflavin (vitamin B2) 0,39 mg (28%)*
Niacin (vitamin B3) 4,94 mg (31%)*
Folat 57,37 μg (29%)*
Vitamin B6 0,25 mg (18%)*
Pantotensyra 1,84 mg (31%)*
Vitamin B12 0,6 μg (24%)*
Biotin 18 μg (36%)*
Vitamin C 80 mg (100%)*
Vitamin D3 20 μg (400%)*
Vitamin E 3 mg (25%)*
Vitamin K2 60 μg (80%)*
Magnesium 180 mg (48%)*
Järn 4,2 mg (30%)*
Koppar 1 mg (100%)*
Jod 150 μg (100%)*
Zink 10 mg (100%)*
Mangan 2 mg (100%)*
Selen 82,5 μg (150%)*
Krom 80 μg (200%)*
Molybden 50 μg (100%)*
Bor 3 mg
1,3 – 1,6 beta glukan 200 mg
Kurkuminextrakt 100 mg
Koenzym Q10 15 mg
Betakaroten 0,9 mg
Zeaxantin 6 mg
Lutein 6 mg
Tomatextrakt 40 mg
– Varav lykopen 4 mg
Extrakt från grönt te 40 mg
– Varav polyfenoler 12 mg
Olivbladsextrakt 500 mg
– Varav oleuropein 50 mg
– Varav hydroxytyrosol 5 mg
Broccoliextrakt 50 mg
Algextrakt 200 mg
– Varav tanniner  9 mg
– Varav polyfenoler  3 mg

*RV = referensvärde

Rekommenderad daglig dos: Vuxna och barn över 12 år: Ta tillsammans med mat. 2–4 kapslar dagligen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsedda att ersätta en balanserad och varierad kosthållning.

Varning: Om du tar ett blodförtunnande läkemedel och vill börja att ta tillskott som innehåller vitamin K är det viktigt att du först rådgör med din läkare.

Förvaring: Förvaras torrt och i rumstemperatur. Håll utom räckhåll för barn.

Vtiaminer B (B1-B12) och även flera olika mineraler i Xtend+ som koppar, magnesium, jod och mangan har hälsopåståenden som uppger att de är viktiga för en normal energiomsättning. Xtend+ innehåller flera vitaminer och mineraler med godkända hälsopåståenden relaterade till benstomme och muskler.

Dessa är vitaminerna D, C och K och mineralerna magnesium, mangan och zink. Xtend+ innehåller 1-3, 1-6 betaglukaner. Dessa näringsämnen, som har utvunnits ur cellväggarna i höggradigt renade, patententskyddade stammar av bagerijäst, har påvisats stärka immunförsvaret3. Flera av föreningarna (t.ex. folat, järn, vitamin B6, koppar) bidrar också till denna viktiga hälsofördel. Förutom vitaminer och mineraler innehåller Xtend+ även karotenoider, xantofyller och en grupp av polyfenoler från en blandning av frukt, kryddor och grönsaker. Om du skulle vilja ha samma mängd näringsämnen från livsmedel, skulle du behöva äta mer än 3 000 kalorier av den mest näringsrika maten varje dag.

Alla ingredienser som kombineras i Xtend+ erbjuder över hundra hälsofördelar som bekräftats av EFSA (Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet). Dessa påverkar celler, organ och vävnader i kroppen. Xtend+ är det perfekta komplementet till BalanceOilprodukter och ZinoBiotic som ger dig ett komplett, stödjande näringsprogram.