Gå ALL-IN

Detta är paketet för dig som vill ha det bästa av det mesta 

Du som handlar detta nu genom mig får 3 stycken 2 h special program behandlingar på köpet (värde 4185:-) 

Titta gärna på fliken bonusprodukter så kanske du hittar mer som du behöver.

Det är inte lätt att få i sig omega 3 EPA och DHA genom kosten.
Du får det naturlig genom fet vildfångad fisk till exempel och det är inte lätt att få tag på det idag och det är dessutom dyrt med tanke på hur mycket vi behöver äta för att fylla vårt dagsbehov.

En bra omega 3  Balansoljan som du tar varje dag 

BalanceOil+ är en vidareutveckling av vårt helt naturliga kosttillskott med polyfenoler för omegabalans. Baserat på vår unika, vetenskapliga sammansättning ger denna innovativa premiumblandning av oljor från vildfångad småfisk och extra jungfruolivolja stora mängder polyfenoler för effektiv absorption och skydd av blodlipider. Det ökar och bibehåller dina omega-3-nivåer på ett säkert sätt, justerar ditt omega-6:3-förhållande, skapar gynnsamma nivåer för ditt kolesterol, ditt hjärta2 och din hjärna1 .

Viktiga fördelar
 • Bidrar till en normal hjärnfunktion1 eftersom den dagliga dosen innehåller 700 mg DHA
 • Bidrar till ett normalt immunsystem3 eftersom den dagliga dosen innehåller 20 µg vitamin D3
 • Bidrar till att bibehålla hälsosamma nivåer av EPA och DHA i kroppen
 • Bidrar till att bibehålla optimala omega-6:3-nivåer i kroppen
 • Bidrar till att bibehålla polyfenolnivåerna i kroppen för att skydda blodfetterna mot oxidativ stress6
 • Bidrar till en hälsosam och normal ögonfunktion eftersom den dagliga dosen innehåller 700 mg DHA7
 • Bidrar till en normal benstomme11, en normal muskelfunktion12, normala tänder13 och till celldelning14 eftersom den dagliga dosen innehåller 20 µg vitamin D3
 • Stöder normala blodsockernivåer8, ett normalt blodtryck9 och normala kalciumhalter i blodet10
 •  

En bra prebiotika för tarmens balans

ZinoBiotic+ är en skräddarsydd blandning av 8 naturliga kostfibrer. Dessa fibrer metaboliseras i kolon (tjocktarmen) där de främjar tillväxten av friska bakterier. ZinoBiotic+ hjälper till att minska blodsockerökning efter måltider och upprätthålla goda kolesterolnivåer. Fibrerna främjar många hälsosamma tarmfunktioner.

Viktiga fördelar
 • Kostfiberblandning1

 • Minskning av blodsockerökning efter måltider2

 • Tarmhälsa

 • Balanserat kolesterol3

 • Hälsosamma tarmfunktioner4

 • Balanserad mikrobiom

Och i detta paket så tillkommer dessa vitaminer och mineraler 

Xtend+

Xtend+ är ett veganskt och helt naturligt avancerat immun- och näringstillskott som perfekt kompletterar BalanceOil och ZinoBiotic. Det är skapat för att stödja ditt naturliga immunsystem och innehåller mikrooch fytonäringsämnen, inklusive 22 livsnödvändiga vitaminer och mineraler samt renade 1-3, 1-6 betaglukaner som utvunnits ur bagerijäst. 

Viktiga föredelar
 • Njut av mer energi1
 • Förbättra funktionen i din benstomme och i dina leder2
 • Bidrar till ett normalt immunförsvar3
 • Tillhandahåller ett omfattande program med näringsfaktorer som behövs för tillväxt och återuppbyggnad av vävnad4
 • Vitaminer utvunna ur naturliga källor Vitamin C från acerola Vitaminer B från bovete Magnesium från havsvatten
 • Helt naturliga hjälpämnen från Ris (fyllnadsmedel) Potatis (fyllnadsmedel) Kokosnöt (klumpförebyggande medel)
 • Kommer i växtbaserade kapslar istället för tabletter, godkänd av VEGAN SOCIETY

Denna order blir billigare än att köpa styckevis då den är upplagd på 6 månaders prenumeration.

Det går att köpa styckevis till ett lite dyrare pris samt att du kan köpa loss alla flaskorna och burkarna direkt.
Första ordern levererar 2 stycken flaskor 300 ml samt 2 små och 2 stycken burkar med Zinobiotic därefter så kommer du får två 300 ml flaskor  och 2 burkar ZinoBiotic varannan månad med kostnaden inklusive frakten uppdelad på varje månad och dras vanligtvis och enklast från ditt kortkonto.
Flaskorna med balansoljan är det en prenumeration på 6 månader, men ZinoBiotic kan du avsluta när du vill. 

Längre ned följer all information från företaget om deras omega 3 Balansoljan, ZinoBiotic och Xtend+

Klicka på knappen för att komma till kundkorgen där allt ligger redo för köp
Du kan se pris och lägga till och dra ifrån om du vill innan köpet registreras. 

BalanceOil+ är en vidareutveckling av vårt helt naturliga kosttillskott med polyfenoler för omegabalans. Baserat på vår unika, vetenskapliga sammansättning ger denna innovativa premiumblandning av oljor från vildfångad småfisk och extra jungfruolivolja stora mängder polyfenoler för effektiv absorption och skydd av blodlipider. Det ökar och bibehåller dina omega-3-nivåer på ett säkert sätt, justerar ditt omega-6:3-förhållande, skapar gynnsamma nivåer för ditt kolesterol, ditt hjärta2 och din hjärna1 .

Innehåll: 300 ml

Kosttillskott
Rekommenderad dos bör ej överskridas.
Förvaras oåtkomligt för barn.
Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.

Näringsvärde
Näringsvärde och innehåll i:12 ml
Fiskolja6627 mg
Omega-3 fettsyror2478 mg
   varav C20:5 (EPA)1283 mg
   varav C22:6 (DHA)683 mg
Olivolja4092 mg
   varav oljesyra (Omega-9)3069 mg
   varav polyfenoler3,5 mg
Vitamin D(400 % of RV*)20 ug
*RV = Referensvärde 
Ingredienser BalanceOil+

Fiskolja (från ansjovis, makrill, sardin), kallpressad olivolja, tokoferolrikt extrakt (antioxidanter), naturliga smakämnen*, vitamin D3 (kolekalciferol).

* Naturlig vaniljsmak
* Naturlig citronsmak
* Naturlig smak av apelsin citron mint
* Naturlig smak av grapefrukt citron lime

BalanceOil+: fisk- och olivolja I perfekt balans med beprövade resultat
Den vetenskapligt utformade BalanceOil+ kombinerar en unik grad av fiskolja med fördelaktiga mängder av både omega-3 och omega-7, tillsammans med ett vetenskapligt bevisat mått av olivolja som ger extra mycket polyfenoler, fytonäringämnen och omega-9 och bidrar därför till förbättrad oxidativ stabilitet av omega-3-lipider.4 Polyfenolerna binder till omega-3-fetter och fungerar som effektiva antioxidanter, vilket förhindrar lipiderna från att oxideras.4 Polyfenolerna i olivoljan efterliknar de polyfenoler som finns naturligt i fisk och transporterar de ömtåliga omega-3-fetterna genom kroppen tills de säkert förs in i cellmembranen. Polyfenolerna och de marina lipiderna samarbetar med stor synergi, vilket gör det möjligt för kroppen att absorbera, justera och upprätthålla omega-3-nivåer över de 8 % som behövs för att skapa en omega6:3-balans under 3:1. Det genomsnittliga omega-6:3-förhållandet för personer som inte tar omega-3-tillskott är 12:1 för norra Europa, 15:1 för Europa och 25:1 för USA. Detta kan man utläsa i världens största databas över essentiella fettsyror med över 600 000 analyserade tester på det oberoende laboratoriet Vitas Analytical Services. Efter att ha tagit BalanceOil+ i 120 dagar ligger det genomsnittliga förhållandet för alla dessa geografiska områden på under 3:1.

Spansk extra jungfruolivolja I BalanceOil+
BalanceOil+ framställs av extra jungfruolivolja från den spanska olivsorten Picual som väljs ut tack vare dess rika innehåll av omega-9 och mycket höga antioxidanthalt. Omega-9 (oljesyra) är en viktig ingrediens som aktivt stöder normaliseringen av blodets kolesterolnivåer.4 Oliverna är av hög kvalitet och skördas i förtid och i behandlingsprocessen tas kärnorna ut och endast fruktköttet kallpressas, vilket resulterar i en extra jungfruolivolja rik på omega-9 (oljesyra) och med en mycket hög halt av antioxidanter som kallas för polyfenoler (över 750 mg/kg), båda med flera fördelaktiga effekter.15 Polyfenolerna skyddar BalanceOil+ i flaskan men ännu viktigare är att de även skyddar dina celler.

Naturliga tokoferoler
Blandade tokoferoler är allmänt förekommande antioxidanter i  kosttillskott. De naturliga tokoferolerna som används kommer från GMO-fritt, högraffinerat destillat från sojabönsolja som genomgår ytterligare raffinering för att säkerställa att de inte innehåller några sojaproteiner. Det betyder att det inte finns några allergener i produkten. Den typiska sammansättningen i BalanceOil+ är alfa-, beta-, gamma- och delta-tokoferoler.

Ren vitamin D3
BalanceOil+ innehåller vitamin D3 (kolekalciferol). Vi använder naturlig vitamin D3 framställt från lanolin, ett fett som finns naturligt i fårull. Vitamin D3 erhålls genom att ett provitamin till vitamin D3 löses upp ur lanolin. Detta provitamin omvandlas sedan kemiskt och aktiveras genom exponering för ultraviolett ljus (UV). Den kemiska processen är jämförbar med processen som sker i människans hud när den bildar vitamin D3 på grund av exponering för solljus.

Användning

Rekommenderad användning: 0,15 ml per kilo kroppsvikt. Anpassa dosen efter kroppsvikt. Vuxna som väger 50 kg: 7,5 ml dagligen. Vuxna som väger 80 kg: 12 ml dagligen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Ett kosttillskott bör inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Varning: Om du tar blodförtunnande läkemedel ska du rådgöra med din läkare innan du använder BalanceOil+.

Förvaring: Förvara oöppnade flaskor mörkt och torrt i rumstemperatur eller i kylskåp. Förvara öppnade flaskor i kylskåp och använd inom 45 dagar. Oljan kan bli grumlig vid temperaturer lägre än 4 °C på grund av olivoljans solidifiering. Oljan klarnar vid rumstemperatur. Håll utom räckhåll för barn.

 
 
 
Ingredienser ZiniBiotic

Resistent stärkelse från majs*, glutenfria betaglukaner från havre*, inulin, fruktoligosackarider (FOS), resistent stärkelse från potatis, psylliumskal, delvis hydroliserat guargummi från guarbönor, resistent stärkelse från gröna bananer. *Ursprung inom EU.

Näringsvärde
Näringsvärde i två skopor / 1 påse12 g
Resistent stärkelseblandning*4,9 g
Betaglukaner från havre*1,0 g
Inulin1,8 g
Fruktoligosackarider0,2 g
Psylliumskal0,5 g
Guargummi0,24 g
Mer information

Kostfibrer

Andra fiberprodukter på marknaden innehåller i allmänhet endast en eller två typer av kostfibrer, en strategi som inte räcker för ditt dagliga behov av fibrer. ZinoBiotic+ innehåller betydande mängder av åtta kostfibrer. Detta säkerställer fördelar för hela tjocktarmen. Resistent stärkelse, inulin, betaglukaner från havre, fruktoligosackarider (FOS) och psylliumskal fermenteras i tjocktarmen och främjar flera tarmfunktioner, t.ex. bidrar resistent stärkelse till en minskning av den annars normala ökningen av blodsockret efter måltider.2

Tarmhälsa

Fibrerna i ZinoBiotic+ stimulerar tillväxten av goda bakterier i hela tjocktarmen. Det finns över 100 triljoner bakterier i den mänskliga tjocktarmen, och medan vissa är bra för vår hälsa är andra mindre önskvärda. De goda bakterierna använder kostfibrer som bränsle, vilket gör det möjligt för dem att öka i antal och tränga undan de mindre önskvärda bakterierna. En hälsosam mage är viktig för en frisk kropp.

Fibrer bidrar också till en fullhetskänsla i magen (vilket kan hjälpa till med aptitkontroll), men minskar samtidigt uppsvälldhet. Det kan förekomma en kort justeringsperiod medan fibrerna börjar förbättra bakteriepopulationen, men detta är ett mindre och övergående steg på vägen mot en bättre situation.

Normala kolesterolnivåer

En av de åtta fibrerna är betaglukaner från havre. Dessa har en funktion för att upprätthålla normalt kolesterol.3

Glutenfri

ZinoBiotic+ innehåller speciella betaglukaner från havre som är fria från gluten och kontamination från andra sädesslag.

Övriga ingredienser
ZinoBiotic+ innehåller endast aktiva ingredienser. Det finns inga hjälpämnen i produkten.

Rekommenderad daglig dosering: Blanda 12 g pulver (2 skopor/1 påse) med 200 ml vatten eller annan valfri dryck, t.ex. LeanShake eller fruktsmoothie, i en shake-flaska.

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsedda att ersätta en balanserad och varierad kost.

Vatten: Att dricka extra vätska rekommenderas starkt när du tar kostfibrer. Vatten förhindrar matsmältningsproblem såsom förstoppning.

Förvaring: Torrt och svalt med locket på. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Extend+
Mer information

Vtiaminer B (B1-B12) och även flera olika mineraler i Xtend+ som koppar, magnesium, jod och mangan har hälsopåståenden som uppger att de är viktiga för en normal energiomsättning. Xtend+ innehåller flera vitaminer och mineraler med godkända hälsopåståenden relaterade till benstomme och muskler.

Dessa är vitaminerna D, C och K och mineralerna magnesium, mangan och zink. Xtend+ innehåller 1-3, 1-6 betaglukaner. Dessa näringsämnen, som har utvunnits ur cellväggarna i höggradigt renade, patententskyddade stammar av bagerijäst, har påvisats stärka immunförsvaret3. Flera av föreningarna (t.ex. folat, järn, vitamin B6, koppar) bidrar också till denna viktiga hälsofördel. Förutom vitaminer och mineraler innehåller Xtend+ även karotenoider, xantofyller och en grupp av polyfenoler från en blandning av frukt, kryddor och grönsaker. Om du skulle vilja ha samma mängd näringsämnen från livsmedel, skulle du behöva äta mer än 3 000 kalorier av den mest näringsrika maten varje dag.

Alla ingredienser som kombineras i Xtend+ erbjuder över hundra hälsofördelar som bekräftats av EFSA (Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet). Dessa påverkar celler, organ och vävnader i kroppen. Xtend+ är det perfekta komplementet till BalanceOilprodukter och ZinoBiotic som ger dig ett komplett, stödjande näringsprogram.

Ingredienser

Olivbladsextrakt (Olea europaea), kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa), magnesium med marint ursprung, såsom Aquamin Mg, vitamin C från barbadoskörsbärsextrakt (Malpighia glabra), fyllnadsmedel (riskli, potatisstärkelse), magnesium (magnesiumbisglycinat – kelatbuffert), vitamin B-komplex från malda bovetegroddar (Fagopyrum escelentum), blandning från jäst, 1-3, 1-6-betaglukanblandning från jäst (Saccharomyces cerevisiae), extrakt från tång (Ascophyllum nodosum), kurkuminextrakt (Curcuma longa), klumpförebyggande medel (riskalskoncentrat triglycerider med medellång kedja från kokosolja), zink (zinkbisglycinatkelat), broccoliextrakt (Brassica oleracea), tokoferoler och tokotrienoler, extrakt från grönt te (Camellia sinensis), extrakt från tomat (Solanom lycopersicum), joniskt mineralkomplex som Concentrace® lutein från tagetsextrakt (Tagetes erecta), zeaxantin från tagetesextrakt (Tagetes erecta), bor (sodium tetraborate), vitamin K2 (menakinon som MK-7), järn (ferrous bisglycinate chelate), selen (selenmetionin), Q10 koenzym (som ubidekarenon), molybden (natriummolybdat), mangan (manganbisglycinatkelat), betakaroten från alger (Dunaliella salina), veganskt vitamin D3 (kolekalciferol) som Vitashine, koppar (kopparbisglycinat), krom (kromklorid.

Innehåll

60 kapslar, total nettovikt 51 g

Näringsvärde
Portionsstorlek: 4 kapslar. Mängd per portion:
Thiamin (vitamin B1)0,27 mg(25%)*
Riboflavin (vitamin B2)0,39 mg(28%)*
Niacin (vitamin B3)4,94 mg(31%)*
Folat57,37 μg(29%)*
Vitamin B60,25 mg(18%)*
Pantotensyra1,84 mg(31%)*
Vitamin B120,6 μg(24%)*
Biotin18 μg(36%)*
Vitamin C80 mg(100%)*
Vitamin D320 μg(400%)*
Vitamin E3 mg(25%)*
Vitamin K260 μg(80%)*
Magnesium180 mg(48%)*
Järn4,2 mg(30%)*
Koppar1 mg(100%)*
Jod150 μg(100%)*
Zink10 mg(100%)*
Mangan2 mg(100%)*
Selen82,5 μg(150%)*
Krom80 μg(200%)*
Molybden50 μg(100%)*
Bor3 mg 
1,3 – 1,6 beta glukan200 mg 
Kurkuminextrakt100 mg 
Koenzym Q1015 mg 
Betakaroten0,9 mg 
Zeaxantin6 mg 
Lutein6 mg 
Tomatextrakt40 mg 
– Varav lykopen4 mg 
Extrakt från grönt te40 mg 
– Varav polyfenoler12 mg 
Olivbladsextrakt500 mg 
– Varav oleuropein50 mg 
– Varav hydroxytyrosol5 mg 
Broccoliextrakt50 mg 
Algextrakt200 mg 
– Varav tanniner 9 mg 
– Varav polyfenoler 3 mg 

*RV = referensvärde

Användning

Rekommenderad daglig dos: Vuxna och barn över 12 år: Ta tillsammans med mat. 2–4 kapslar dagligen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsedda att ersätta en balanserad och varierad kosthållning.

Varning: Om du tar ett blodförtunnande läkemedel och vill börja att ta tillskott som innehåller vitamin K är det viktigt att du först rådgör med din läkare.

Förvaring: Förvaras torrt och i rumstemperatur. Håll utom räckhåll för barn.

 

Längre ned följer all information från företaget om deras omega 3 Balansoljan, ZinoBiotic och Xtend+

Klicka på knappen för att komma till kundkorgen där allt ligger redo för köp
Du kan se pris och lägga till och dra ifrån om du vill innan köpet registreras.

BalanceOil+

En bra omega 3  Balansoljan som du tar varje dag 

BalanceOil+ är en vidareutveckling av vårt helt naturliga kosttillskott med polyfenoler för omegabalans. Baserat på vår unika, vetenskapliga sammansättning ger denna innovativa premiumblandning av oljor från vildfångad småfisk och extra jungfruolivolja stora mängder polyfenoler för effektiv absorption och skydd av blodlipider. Det ökar och bibehåller dina omega-3-nivåer på ett säkert sätt, justerar ditt omega-6:3-förhållande, skapar gynnsamma nivåer för ditt kolesterol, ditt hjärta2 och din hjärna1 .

Viktiga fördelar

 • Bidrar till en normal hjärnfunktion1 eftersom den dagliga dosen innehåller 700 mg DHA
 • Bidrar till ett normalt immunsystem3 eftersom den dagliga dosen innehåller 20 µg vitamin D3
 • Bidrar till att bibehålla hälsosamma nivåer av EPA och DHA i kroppen
 • Bidrar till att bibehålla optimala omega-6:3-nivåer i kroppen
 • Bidrar till att bibehålla polyfenolnivåerna i kroppen för att skydda blodfetterna mot oxidativ stress6
 • Bidrar till en hälsosam och normal ögonfunktion eftersom den dagliga dosen innehåller 700 mg DHA7
 • Bidrar till en normal benstomme11, en normal muskelfunktion12, normala tänder13 och till celldelning14 eftersom den dagliga dosen innehåller 20 µg vitamin D3
 • Stöder normala blodsockernivåer8, ett normalt blodtryck9 och normala kalciumhalter i blodet10

En bra prebiotika för tarmens balans

Innehåll: 300 ml

Kosttillskott
Rekommenderad dos bör ej överskridas.
Förvaras oåtkomligt för barn.
Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.

 

Näringsvärde och innehåll i: 12 ml
Fiskolja 6627 mg
Omega-3 fettsyror 2478 mg
   varav C20:5 (EPA) 1283 mg
   varav C22:6 (DHA) 683 mg
Olivolja 4092 mg
   varav oljesyra (Omega-9) 3069 mg
   varav polyfenoler 3,5 mg
Vitamin D(400 % of RV*) 20 ug
*RV = Referensvärde

Rekommenderad användning: 0,15 ml per kilo kroppsvikt. Anpassa dosen efter kroppsvikt. Vuxna som väger 50 kg: 7,5 ml dagligen. Vuxna som väger 80 kg: 12 ml dagligen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Ett kosttillskott bör inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Varning: Om du tar blodförtunnande läkemedel ska du rådgöra med din läkare innan du använder BalanceOil+.

Förvaring: Förvara oöppnade flaskor mörkt och torrt i rumstemperatur eller i kylskåp. Förvara öppnade flaskor i kylskåp och använd inom 45 dagar. Oljan kan bli grumlig vid temperaturer lägre än 4 °C på grund av olivoljans solidifiering. Oljan klarnar vid rumstemperatur. Håll utom räckhåll för barn.

Fiskolja (från ansjovis, makrill, sardin), kallpressad olivolja, tokoferolrikt extrakt (antioxidanter), naturliga smakämnen*, vitamin D3 (kolekalciferol).

* Naturlig vaniljsmak
* Naturlig citronsmak
* Naturlig smak av apelsin citron mint
* Naturlig smak av grapefrukt citron lime

BalanceOil+: fisk- och olivolja I perfekt balans med beprövade resultat
Den vetenskapligt utformade BalanceOil+ kombinerar en unik grad av fiskolja med fördelaktiga mängder av både omega-3 och omega-7, tillsammans med ett vetenskapligt bevisat mått av olivolja som ger extra mycket polyfenoler, fytonäringämnen och omega-9 och bidrar därför till förbättrad oxidativ stabilitet av omega-3-lipider.4 Polyfenolerna binder till omega-3-fetter och fungerar som effektiva antioxidanter, vilket förhindrar lipiderna från att oxideras.4 Polyfenolerna i olivoljan efterliknar de polyfenoler som finns naturligt i fisk och transporterar de ömtåliga omega-3-fetterna genom kroppen tills de säkert förs in i cellmembranen. Polyfenolerna och de marina lipiderna samarbetar med stor synergi, vilket gör det möjligt för kroppen att absorbera, justera och upprätthålla omega-3-nivåer över de 8 % som behövs för att skapa en omega6:3-balans under 3:1. Det genomsnittliga omega-6:3-förhållandet för personer som inte tar omega-3-tillskott är 12:1 för norra Europa, 15:1 för Europa och 25:1 för USA. Detta kan man utläsa i världens största databas över essentiella fettsyror med över 600 000 analyserade tester på det oberoende laboratoriet Vitas Analytical Services. Efter att ha tagit BalanceOil+ i 120 dagar ligger det genomsnittliga förhållandet för alla dessa geografiska områden på under 3:1.

Spansk extra jungfruolivolja I BalanceOil+
BalanceOil+ framställs av extra jungfruolivolja från den spanska olivsorten Picual som väljs ut tack vare dess rika innehåll av omega-9 och mycket höga antioxidanthalt. Omega-9 (oljesyra) är en viktig ingrediens som aktivt stöder normaliseringen av blodets kolesterolnivåer.4 Oliverna är av hög kvalitet och skördas i förtid och i behandlingsprocessen tas kärnorna ut och endast fruktköttet kallpressas, vilket resulterar i en extra jungfruolivolja rik på omega-9 (oljesyra) och med en mycket hög halt av antioxidanter som kallas för polyfenoler (över 750 mg/kg), båda med flera fördelaktiga effekter.15 Polyfenolerna skyddar BalanceOil+ i flaskan men ännu viktigare är att de även skyddar dina celler.

Naturliga tokoferoler
Blandade tokoferoler är allmänt förekommande antioxidanter i  kosttillskott. De naturliga tokoferolerna som används kommer från GMO-fritt, högraffinerat destillat från sojabönsolja som genomgår ytterligare raffinering för att säkerställa att de inte innehåller några sojaproteiner. Det betyder att det inte finns några allergener i produkten. Den typiska sammansättningen i BalanceOil+ är alfa-, beta-, gamma- och delta-tokoferoler.

Ren vitamin D3
BalanceOil+ innehåller vitamin D3 (kolekalciferol). Vi använder naturlig vitamin D3 framställt från lanolin, ett fett som finns naturligt i fårull. Vitamin D3 erhålls genom att ett provitamin till vitamin D3 löses upp ur lanolin. Detta provitamin omvandlas sedan kemiskt och aktiveras genom exponering för ultraviolett ljus (UV). Den kemiska processen är jämförbar med processen som sker i människans hud när den bildar vitamin D3 på grund av exponering för solljus.

ZinoBiotic+

ZinoBiotic+ är en skräddarsydd blandning av 8 naturliga kostfibrer. Dessa fibrer metaboliseras i kolon (tjocktarmen) där de främjar tillväxten av friska bakterier. ZinoBiotic+ hjälper till att minska blodsockerökning efter måltider och upprätthålla goda kolesterolnivåer. Fibrerna främjar många hälsosamma tarmfunktioner.

Viktiga fördelar

 • Kostfiberblandning1
 • Minskning av blodsockerökning efter måltider2
 • Tarmhälsa
 • Balanserat kolesterol3
 • Hälsosamma tarmfunktioner4
 • Balanserad mikrobiom

Och i detta paket så tillkommer dessa vitaminer och mineraler 

Näringsvärde i två skopor / 1 påse 12 g
Resistent stärkelseblandning* 4,9 g
Betaglukaner från havre* 1,0 g
Inulin 1,8 g
Fruktoligosackarider 0,2 g
Psylliumskal 0,5 g
Guargummi 0,24 g

Resistent stärkelse från majs*, glutenfria betaglukaner från havre*, inulin, fruktoligosackarider (FOS), resistent stärkelse från potatis, psylliumskal, delvis hydroliserat guargummi från guarbönor, resistent stärkelse från gröna bananer. *Ursprung inom EU.

Rekommenderad daglig dos: Vuxna och barn över 12 år: Ta tillsammans med mat. 2–4 kapslar dagligen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsedda att ersätta en balanserad och varierad kosthållning.

Varning: Om du tar ett blodförtunnande läkemedel och vill börja att ta tillskott som innehåller vitamin K är det viktigt att du först rådgör med din läkare.

Förvaring: Förvaras torrt och i rumstemperatur. Håll utom räckhåll för barn.

Xtend+

Xtend+ är ett veganskt och helt naturligt avancerat immun- och näringstillskott som perfekt kompletterar BalanceOil och ZinoBiotic. Det är skapat för att stödja ditt naturliga immunsystem och innehåller mikrooch fytonäringsämnen, inklusive 22 livsnödvändiga vitaminer och mineraler samt renade 1-3, 1-6 betaglukaner som utvunnits ur bagerijäst.

Viktiga föredelar

 • Njut av mer energi1
 • Förbättra funktionen i din benstomme och i dina leder2
 • Bidrar till ett normalt immunförsvar3
 • Tillhandahåller ett omfattande program med näringsfaktorer som behövs för tillväxt och återuppbyggnad av vävnad4
 • Vitaminer utvunna ur naturliga källor Vitamin C från acerola Vitaminer B från bovete Magnesium från havsvatten
 • Helt naturliga hjälpämnen från Ris (fyllnadsmedel) Potatis (fyllnadsmedel) Kokosnöt (klumpförebyggande medel)
 • Kommer i växtbaserade kapslar istället för tabletter, godkänd av VEGAN SOCIETY

Denna order blir billigare än att köpa styckevis då den är upplagd på 6 månaders prenumeration.

Det går att köpa styckevis till ett lite dyrare pris samt att du kan köpa loss alla flaskorna och burkarna direkt.
Första ordern levererar 2 stycken flaskor 300 ml samt 2 små och 2 stycken burkar med Zinobiotic därefter så kommer du får två 300 ml flaskor  och 2 burkar ZinoBiotic varannan månad med kostnaden inklusive frakten uppdelad på varje månad och dras vanligtvis och enklast från ditt kortkonto.
Flaskorna med balansoljan är det en prenumeration på 6 månader, men ZinoBiotic kan du avsluta när du vill.

Innehåll

60 kapslar, total nettovikt 51 g

Ingredienser
Olivbladsextrakt (Olea europaea), kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa), magnesium med marint ursprung, såsom Aquamin Mg, vitamin C från barbadoskörsbärsextrakt (Malpighia glabra), fyllnadsmedel (riskli, potatisstärkelse), magnesium (magnesiumbisglycinat – kelatbuffert), vitamin B-komplex från malda bovetegroddar (Fagopyrum escelentum), blandning från jäst, 1-3, 1-6-betaglukanblandning från jäst (Saccharomyces cerevisiae), extrakt från tång (Ascophyllum nodosum), kurkuminextrakt (Curcuma longa), klumpförebyggande medel (riskalskoncentrat triglycerider med medellång kedja från kokosolja), zink (zinkbisglycinatkelat), broccoliextrakt (Brassica oleracea), tokoferoler och tokotrienoler, extrakt från grönt te (Camellia sinensis), extrakt från tomat (Solanom lycopersicum), joniskt mineralkomplex som Concentrace® lutein från tagetsextrakt (Tagetes erecta), zeaxantin från tagetesextrakt (Tagetes erecta), bor (sodium tetraborate), vitamin K2 (menakinon som MK-7), järn (ferrous bisglycinate chelate), selen (selenmetionin), Q10 koenzym (som ubidekarenon), molybden (natriummolybdat), mangan (manganbisglycinatkelat), betakaroten från alger (Dunaliella salina), veganskt vitamin D3 (kolekalciferol) som Vitashine, koppar (kopparbisglycinat), krom (kromklorid.

 

Portionsstorlek: 4 kapslar. Mängd per portion:
Thiamin (vitamin B1) 0,27 mg (25%)*
Riboflavin (vitamin B2) 0,39 mg (28%)*
Niacin (vitamin B3) 4,94 mg (31%)*
Folat 57,37 μg (29%)*
Vitamin B6 0,25 mg (18%)*
Pantotensyra 1,84 mg (31%)*
Vitamin B12 0,6 μg (24%)*
Biotin 18 μg (36%)*
Vitamin C 80 mg (100%)*
Vitamin D3 20 μg (400%)*
Vitamin E 3 mg (25%)*
Vitamin K2 60 μg (80%)*
Magnesium 180 mg (48%)*
Järn 4,2 mg (30%)*
Koppar 1 mg (100%)*
Jod 150 μg (100%)*
Zink 10 mg (100%)*
Mangan 2 mg (100%)*
Selen 82,5 μg (150%)*
Krom 80 μg (200%)*
Molybden 50 μg (100%)*
Bor 3 mg
1,3 – 1,6 beta glukan 200 mg
Kurkuminextrakt 100 mg
Koenzym Q10 15 mg
Betakaroten 0,9 mg
Zeaxantin 6 mg
Lutein 6 mg
Tomatextrakt 40 mg
– Varav lykopen 4 mg
Extrakt från grönt te 40 mg
– Varav polyfenoler 12 mg
Olivbladsextrakt 500 mg
– Varav oleuropein 50 mg
– Varav hydroxytyrosol 5 mg
Broccoliextrakt 50 mg
Algextrakt 200 mg
– Varav tanniner  9 mg
– Varav polyfenoler  3 mg

*RV = referensvärde

Rekommenderad daglig dos: Vuxna och barn över 12 år: Ta tillsammans med mat. 2–4 kapslar dagligen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsedda att ersätta en balanserad och varierad kosthållning.

Varning: Om du tar ett blodförtunnande läkemedel och vill börja att ta tillskott som innehåller vitamin K är det viktigt att du först rådgör med din läkare.

Förvaring: Förvaras torrt och i rumstemperatur. Håll utom räckhåll för barn.

Vtiaminer B (B1-B12) och även flera olika mineraler i Xtend+ som koppar, magnesium, jod och mangan har hälsopåståenden som uppger att de är viktiga för en normal energiomsättning. Xtend+ innehåller flera vitaminer och mineraler med godkända hälsopåståenden relaterade till benstomme och muskler.

Dessa är vitaminerna D, C och K och mineralerna magnesium, mangan och zink. Xtend+ innehåller 1-3, 1-6 betaglukaner. Dessa näringsämnen, som har utvunnits ur cellväggarna i höggradigt renade, patententskyddade stammar av bagerijäst, har påvisats stärka immunförsvaret3. Flera av föreningarna (t.ex. folat, järn, vitamin B6, koppar) bidrar också till denna viktiga hälsofördel. Förutom vitaminer och mineraler innehåller Xtend+ även karotenoider, xantofyller och en grupp av polyfenoler från en blandning av frukt, kryddor och grönsaker. Om du skulle vilja ha samma mängd näringsämnen från livsmedel, skulle du behöva äta mer än 3 000 kalorier av den mest näringsrika maten varje dag.

Alla ingredienser som kombineras i Xtend+ erbjuder över hundra hälsofördelar som bekräftats av EFSA (Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet). Dessa påverkar celler, organ och vävnader i kroppen. Xtend+ är det perfekta komplementet till BalanceOilprodukter och ZinoBiotic som ger dig ett komplett, stödjande näringsprogram.