Hoppas att ni alla haft en fin och vilsam julhelg.

Hemsidan är uppdaterad med en ny behandling som jag erbjuder: Lymfdränage med laser. Jag var på en väldigt lärorik kurs genom Irradia som jag köper min laser av. Vi fick lära oss att med laserns hjälp kunna öppna upp lymfsystemet. Har nu under en tid träffat ett antal kunder och det ser riktigt bra ut och är väldigt verksamt att få igång kroppen.

En ny sida för företagare och personal finns det nu. Den innehåller information om det föreläsningar, kurser och workshops som jag har att erbjuda.

Påminner om “mun till mun” rabatten som finns för alla och innebär att om du som redan är kund tipsar en vän att komma på behandling så får din vän 50 % rabatt på sin första behandling. Som tack för din marknadsföring så får du 100:- rabatt på din behandling vid nästa tillfälle du kommer till mig.

Jag har börjat att arbeta och erbjuda behandlingar även i Örnsköldsvik och finns då tillgänglig på Strand City Hotell

Tack för detta år, utan er alla fanns inte Mias Stillness.

Vi siktar på ett hälsosamt och fint år 2019

Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.