Hejsan!

Nu har jag klarat min utbildning och är nu certifierad bungypump instruktör. Jätterolig träning och rehabilitering så jag ser fram emot att få starta grupper med bungypump.

Håll utkik när det är dags att sätta igång. Jag kommer att ha ett antal stavar att låna ut under passen samt vara återförsäljare av stavar för dig som vill ha egna och kunna träna mera hemma.

Läs mer om detta på www.bungypump.se

Nedan följer ett utdrag från bungypump egen hemsida, det är ett svenskt företag med sitt säte i Örnsköldsvik.

TRÄNA MULTIFUNKTIONELLT MED BUNGYPUMP
OCH ÖKA FÖRBRÄNNINGEN!

Stavgång ger högre kaloriförbränning (20% – 77%) enligt olika testrapport, bland annat test rapport från MoDo Sports Academy, läs här.

BungyPump är den unika träningsstaven med cirka 20 centimeters inbyggd fjädring. Stavarna finns i flera olika modeller med motstånd på mellan 4 och 10 kilo. Du får ut mycket mer av träningspasset än med vanliga gåstavar – starkare kropp, högre förbränning och bättre kondition. 

Inte nog med att stavarna kan användas vid promenader och löpning de passar dessutom helt perfekt att använda som ett styrketräningsredskap både inom- och utomhus. BungyPump är det nya multifunktionella sättet att träna både kondition och styrka på en och samma gång. BungyPump är det allsidiga och effektiva träningsredskapet som gör motionsrundan mycket roligare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.