NYHET!!!!

Så spännande och så taggad att få erbjuda detta till er fina kunder. ❤️

Oberon Bioresonans frekvensterapi
Kommer finnas hos oss inom en par veckor.

Oberon är en avancerad utrustning med fantastisk grafisk presentation. Oberon har stor förmåga att detektera obalanser i den mänskliga vävnaden. Sammantaget ger det stora möjligheter vid både analys och behandling. Oberon ger helt nya möjligheter att förstå vad som är rätt och fel i kroppen. Vi har därmed ett mycket bra hjälpmedel för att sätta oss in i vad som kan behöva behandlas och vilka behandlingar som är de rätta.
Likt tekniken i magnetkameran och möjligheterna med ultraljud, som också bygger på att mäta frekvenser och energi. Arbetar Oberon med att tolka och behandla i frekvensspektra i kroppen. En stor fördel med Oberon är de direkta svaren vid analys.
Med bioresonans Oberon söker vi belastning av mikroorganismer. Det kan vara bakterier, parasiter, mögel eller svamp. Finns dessa i kroppen stör det cellernas funktioner och det kommer att visa sig som symptom.
Det är inte alltid så att orsaken sitter där det känns. I programmet får vi information var det egentliga problemet sitter. Det ger större möjlighet att balansera för permanent förbättring skall kunna ske.

Oberon arbetsområden

Bioresonans är interaktion mellan den levande organismen och en avancerad mätutrustning. Det frekvensmönster som omger eller som är resultatet av organismernas rörelser, kan med denna teknik detekteras.
Det finns tusentals kända belastningar som kan påverka vår fysiska kropp. Dessa kan orsakas av minsta förändring i cellmönster eller höjning av stressnivå. Vi påverkas av alla ämnen i vår kost och i vår omgivning. Vi påverkas av vad vi tänker och hur vi agerar.
Oberon kan detektera många av dessa förändringar både i det fysiska och det känslomässiga.
Vid analys markerar programmet stressnivån i vävnaden med en graderad skala mellan 1 till 6. Det ger en klart besked av status i vävnad, organ och funktion. Det går bra att utföra analys på mycket känsliga personer, implantat är inget hinder.

Komplex analys

Komplex analys av organ och system i kroppen:
Det kardiovaskulära systemet
Mag-tarmkanalen
Genitala delar & urinvägar
Rörelseapparatens delar
Bronker & andningssystem
Det endokrina systemet med hormonella obalanser
Toxisk stress
Mikroorganismer
Neurodermatit och eksem
Syn- och hörselorgan
Nervsystemet
Menstruationskomplikationer
Biokemisk analys av blod
Infektion i organ och system – virus, bakterier, svampar, protozoer, maskar, infektion, mm (stafylokocker och streptokocker, Giardiasis, trichomonas, klamydia, urea plasma, mm)
Kvalitativ bedömning av hormonnivåer, binjurarna, hypofysen, bukspottkörtel, sköldkörtel, könskörtlar
Allergi diagnos & intoleranser (komplexa tester upp till 500 allergener)
Kromosomal diagnos
Bedömning av chakran och auran
Behandling av patologiska processer som identifierats av bioresonans terapi
Idrottsskador
Och mycket mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.