Tänkte presentera mig för er som inte vart i kontakt med mig, är min klient eller känner mig sen tidigare på något sätt.
Jag kallas för Mia och bor med en sambo och en katt ute på landet söder om Sundsvall. Har två vuxna söner 💚💚
På fritiden så är vi ofta i husvagnen, grejar i trädgården med odlingar av allt möjligt som man kan äta.
Älskar god mat och tystnad
Har alltid vart intresserad av att veta mera…. veta VARFÖR??
Så det passar ju bra idag när det är det jag gör på heltid, hitta varför i era kroppar o orsaken till ohälsa….
Jag har aldrig gillat att “det bara är så” utan har då alltid velat förstå varför…. när det gäller allt faktiskt
Jag arbetade tidigare inom servicebranschen och restaurangbranschen och trivdes jättebra med det då.
Blev mer och mer intresserad av kropp och själ…..
Hamnade av en händelse på en kurs i Reiki Healing och då upptäckte jag att jag hade väldigt lätt att känna in rörelser och obalanser i kroppar och utbildade mig då till Kraniosakral Terapeut.
Jobbade extra som en tok när barnen var hos sin pappa så att jag kunde betala utbildningarna.
Detta startade jag med redan -04
Efter det följde flertalet utbildningar och fördjupningar och 2011 startade jag mitt företag Mias Stillness och arbetade på helger och kvällar med det.
2012 hösten fick jag tyvärr pausa mitt företag för då fick jag diagnosen tumör i höger lunga och fick göra en radikal operation genom att ta bort mittenloben i höger lunga samt några lymfkörtlar.
Därefter följde en behandling med cellgifter och sjukskrivning först på heltid och sen på deltid några månader.
Jag började att arbeta inom barnomsorgen istället i detta skede och trivdes jättebra.
Men sen smög det sig på mer o mer att arbeta med hälsa igen och efter att jag fått veta på sjukhuset i Umeå att man bara sökte efter cancerceller i inflammatoriska områden med ökad sockeraktivitet så började jag studera lite näringslära och kika på vad som gör att vi får inflammationer och hur vi kan undvika det.
Det fick mig att ändra om min kost totalt Jag utesluter idag (med få undantag nån helg med sus o dus) Spannmål, Socker, Gluten, Snabba kolhydrater, processad mat
Jag började då att äta mycket bättre och började att tillsätta omega 3 i form av Balansoljan och en bra multivitamin och tarmbakterier.
Maila mig på info@miasstillness.se om du vill veta mer om Balansoljan och få möjlighet till ett bättre pris genom att prenumerera på den genom mig
Jag är idag friskskriven men kommer aldrig nånsin att gå tillbaka till en kost som gör oss inflammatoriska.
Eftersom jag blev så sugen att arbeta med hälsa och lära andra detta och ge behandlingar så ville jag ju starta upp företaget igen.
För att lyckas med det så sökte jag jobb som personlig assistent på dygn för att frigöra tid till att bygga upp en kundkrets och fortfarande ha ekonomi.
Det tog ett år att bygga upp till en bra kundbas.
Sen sa jag upp mig och arbetade heltid med företaget, det var i februari 2016
Sen dess har det tillkommit flertalet kurser och utbildningar och älskar att lära mig mer.
Våren -22 blev jag klar med en kurs i näringslära och den har vart en viktig nyckel vidare i min förståelse för våra kroppar.💚
För 5 1/2 år sen så var det som att knyta ihop säcken med allt jag hade lärt mig och de verktyg jag hade då.
Det var under den hösten flera som kontaktade mig angående frekvenser och bioresonans, både klienter o vänner som tyckte att jag skulle kika på det.
Tänkte att vad sjutton jag får väl göra det då…. Och jag blev såld….. det är ju som kraniosakral terapi ungefär så jag kände mig bekväm direkt och investerade i Kungen av frekvensapparater… en Oberon.
Det har jag sannerligen inte ångrat och allra helst inte när pandemin slog till 4 månader efter det.
Jag kan ju behandla och analysera på Distans så jag har ju haft full beläggning trots pandemin och är så otroligt tacksam för det 🙏
Så sen 1 år tillbaka så arbetar jag 1 dagar i veckan på kliniken med alla möjliga behandlingar Bioresonans, Kraniosakral, Medicinsk Laser, Lymfdränage, Massage, Ljusterapi, MEA-maskinen  mm
3 dagar på Distans med Bioresonans behandlingar, Scanningar och Analyser samt en del coachning.
1 dag i veckan administrativt och/eller akutfall på distans
Jag har tidigare i livet alltid tänkt att jag har haft tur och att jag inte alls är så modig…..
Men jag vet idag att jag är ju fantastiskt modig och har alltid lyckats med det som i hjärtat har velat göra.
Jag och Gud vet att mitt liv emellanåt i både barndomen, tonåren och vuxenlivet vart otroligt tufft och utmanande med många tuffa beslut och händelser men det har alltid bidragit till lärdom och något nytt som vart bra för mig.
Jag tror att min nyfikenhet och min lätthet till att släppa saker som jag inte kan påverka har gjort att det alltid ordnat sig så bra.
Jag har nog alltid levt efter Tankens Kraft och Universums lagar utan att jag riktigt förstått det själv förrän senaste 15 åren.
Jag älskar utmaningar och mysterium så idag har jag världens bästa jobb och är så tacksam att jag får lära mig ännu massa mer saker här i gruppen från era erfarenheter och tips och hoppas jag att jag hjälpt och tipsat med någon kommentar eller ett intressant inlägg. Kunskap är aldrig tung att bära och gör sig bäst genom att delas.
Nu har jag babblat på här så jag hoppas du som var nyfiken på mig fick en liten tydligare bild av mig.
Önskar dig en underbar helg ❤

Mia

 

#egenföretagare #utbildningar #kurser #tumör #lungcancer #mittenloben #sjukskrivning #friskskriven #meamaskin #laserterapi #balansoljan #frekvensbehandling #bioresonans #analyser #kroppskanning #oberon #ljusterapi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.