Mias Stillness

oberon

Fullkroppscanning

Fullbody scanning/analys & Hälsorådgivning via DNA

Vad är en fullkroppsanalys?

Detta är de som scannas och analyseras:

Hur går det då till?

Mätutrustningen är väldigt känslig vilket gör att vi kan upptäcka obalanser och belastningar i tidigt skede vilket är bra för då kan man ”mota Olle i grind” Det är inte alltid att apparaten detekterar dina symtom som en belastning och det beror på att den söker efter roten till dina symtom. Detta för att vi ska kunna behandla på ett mer hållbart sätt. Det kan ta längre tid ibland men det brukar istället vara mer hållbart.

Med hjälp av DNA (blod och/eller naglar) som skickas till mig så gör jag en scanning via bioresonans/ frekvenser.

Med hjälp av den otroligt känsliga mätutrustningen så får jag fram var det är belastningar i din kropp. Jag kan med analyser då oftast hitta roten och orsaken till dina eventuella symtom.

Det kan vara patologiska orsaker, virus, parasiter, bakterier, brister, allergier, obalanser mm som jag hittar som orsak.

Allt detta kan vi då titta på och på bästa sätt hjälpa kroppen i balans igen med kostråd, näring och såklart samtidigt som stärkande behandling även det kan erbjudas både på plats på kliniken eller på distans. 

Detta får du:

* En fullständig analys av skanningen till din mail. 

* En flera sidor lång hälsorådgivning / protokoll  med massa tips på vad du själv kan göra hemma gratis för att optimera din hälsa

* En personlig behandlingsplan utifrån just din skanning och analys för hur jag kan hjälpa dig vidare med det som vi hittar som orsaker till dina symtom i skanningen och analysen.

Hur många behandlingar som sen behövs beror på flera faktorer som:

Hur länge har du haft dina symtom? Hur väl följer du protokollet och behandlingsplanen? Hur väl svarar din kropp på de stärkande behandlingarna?

* Du får även tillgång till en privat grupp på Facebook där du tillsammans med andra under liknande resa kan ställa era frågor till mig, till varandra och hjälpas åt att lyckas till en hälsosam livsstil och en självläkande kropp.

Detta behöver du göra innan du bokar en kroppsanalys

  • Droppa några droppar blod på en liten bit papperstuss. Klipp några nagelbitar från fingrar eller tår det spelar ingen roll.
  • Lägg detta tillsammans i en liten påse eller kuvert.
  • Skriv ditt namn, kön, år-mån-dag, mailadress och telefonnummer på en lapp.
  • Lägg både lappen och ditt DNA i ett kuvert och skicka det till
  • Mias Stillness, ( Henningsson) Ortsjön 153, 86295 Njurunda
  • Låt brevet få 2 veckor på sig att komma fram innan din bokade tid då posten endast delas ut 2-3 ggr i veckan nu.
  • Sen går du in via denna länk: https://miasstillness.valei.com/ och bokar din tid.

Låt ditt brev få en vecka på sig att komma fram innan din bokade tid. Om ditt DNA inte är på plats i tid så räknas det som ett uteblivet besök och jag debiterar full betalning.

Välj utövare ”distans” och välj sedan ”Fullbody scanning / Analys & Hälsorådgivning 105 min

Innan tiden för din kroppsanalys bör du inte äta inom närmaste två timmar innan och inte heller under scanningen/analysen. Undvik även rökning och snusning för att all scanning och analys ska stämma ordentligt.

Innan scanningen behöver jag din anamnes där du beskriver ditt mående idag, vad du behöver hjälp med, eventuella symtom, sjukdomshistoria mm Du mailar den till info@miasstillness.se