Några bonus produkter

Här kommer en presentation av några fler bra bonusprodukter i några olika kategorier

 • Zinogene+
 • Protect
 • Viva
 • Lyxig Hudvårdsserie

ZinoGene+

ZinoGene+ är den senaste innovationen för kosttillskott. Ett vetenskapligt genombrott, baserat på en komplex formulering med fucoider, en naturlig polysackarid från sjögräs, polyfenoler, vitamin C och zink som stödjer DNA-syntesen1 och celldelningen2. Ackumuleringen av dysfunktionella celler och en minskning av regeneration är delar av åldrandeprocessen. Den hastighet med vilket detta sker påverkas av näringsinnehållet i vår mat. Det är därför vi har utvecklat ZinoGene+.

Viktiga fördelar
 • DNA-syntes1
 • Celldelning2
 • Skydd mot oxidativ stress3,4

Ingredienser
Fyllnadsmedel (sorbitol), kurkuminextrakt (Curcuma longa)*, quercetinblandning (från pagodträd (Sophora japonica)*, från lökextrakt (Allium cepa)* och Quercefit™ fosfolipidkomplex (Sophora japonica)), fucoid-wakame-extrakt (Undaria Pinnatifida)*, vitamin C från acerolaextrakt (Malpighia glabra)*, blandning av fisetin (från extrakt från perukbuske (Cotinus coggygria)* och jordgubbsextrakt (Fragaria ananassa Duchesne))*, klumpförebyggande medel (stearinsyra, riskoncentrat, för-gelatiniserad majsstärkelse), zink (zinkbisglycinatkelat)*, svartpeppar-extrakt som Bioperine® (Piper nigrum)*. *Ej från EU.

 

Portionsstorlek: 1 tablett
Mängd per portion
Kurkuminextrakt 200 mg
  varav total mängd kurkuminioder 170 mg
Quercetin 125 mg
Fucoid 125 mg
Fisetin 25 mg
Piperin 1,25 mg
Vitamin C 12 mg     (15%)*
Zink 1,5 µg     (15%)*

Vuxna: Ta 1 tablett dagligen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsedda att ersätta en balanserad och varierad kost.

Varning:
Rådfråga en läkare innan du använder produkten om du är gravid, ammar eller har ett medicinskt tillstånd eller använder blodförtunnande medel.

Förvaring:
Förvaras torrt och i rumstemperatur. Förvaras utom räckhåll för barn.

Kurkuminextrakt
Med sin ljusgula färg är kurkumin hörnstenen i ZinoGene+formuleringen. Som medlem av ingefärsfamiljen, framställs kurkumin av växter i släktet Curcuma longa. Historiskt sett har kurkumin använts i Indien i tusentals år, både som krydda och som en del av deras ayurvediska traditioner. Idag används den i stor utsträckning runt om i världen för kosttillskott, kosmetika, smaksättning av livsmedel och färgsättning av livsmedel. Det finns många olika kurkuminextrakt på marknaden, men det är stor variation när det gäller deras biotillgänglighet, och de skiljer sig därför mycket åt när det gäller hur mycket av ingrediensen som ger en aktiv effekt. Det kurkuminextrakt som finns i våra produkter är mycket noggrant utvalt och ger ett fullt spektrum av kurkuminoider. Vi har valt den globalt prisbelönta ingrediensen HydroCurc®, som är världens mest biotillgängliga kurkumin. Detta innebär förbättrad absorption och därmed förbättrad effekt och funktionalitet.

Quercetin
Quercetin är ett naturligt pigment som finns i många frukter, grönsaker och spannmål. Den har antioxiderande egenskaper och tillhör en undergrupp av polyfenoler som kallas flavonoider. Det uppskattas att en genomsnittlig person konsumerar 10–100 mg av den varje dag via matkällor såsom lök, äpplen, kapris, bär, broccoli, citrusfrukter, körsbär, kaffe, druvor, grönt te och rött vin.
Viktigt att notera är att mängden quercetin i livsmedel kan bero på de förhållanden under vilka maten odlades. För att optimera biotillgängligheten och funktionaliteten har vi gjort vår egen patenterade blandning av quercetin med tre olika ingredienser från två olika växtkällor: pagodträd och lök. Som alltid är kvaliteten på våra ingredienser lika viktig som kvantiteten, och detta har varit vår prioritet när det gäller de quercetinkällor som vi har valt ut för denna formulering.

Fucoider
Brunalger innehåller ett element som kallas fucoid. Fucoider från alger är ämnen med icke-vidhäftande föreningar (ungefär som en biologisk motsvarighet till teflon). De finns i olika arter av brunalger och är belägna i algplantans cellväggar, som skyddar dem mot yttre påfrestningar. Fucoiders näringsmässiga egenskaper är inget nytt. Historiskt sett har alger, som innehåller fucoider, använts i forntida traditioner i tusentals år. Faktum är att de första uppgifterna om deras användning kan dateras till år 12 000 f.Kr., då arkeologiska utgrävningar i Monte Verde i Chile har avslöjat bevis för att de användes. Idag blandas fucoider in som värdefulla ingredienser i näringsprodukter. Vi vet att kvalitet och pris varierar avsevärt mellan de olika leverantörerna, och vi har valt att använda en exklusiv fucoidingrediens i vår ZinoGene+.

Protect+

Detta är en favorit så fort det är människor omkring mig som nyser och hostar.
Då tar jag dessa under några dagar för att stötta kroppen lite extra.

Protect+ är ett helt naturligt tillskott som stödjer ditt immunförsvar, så att du kan må bra och hålla dig frisk. Den innehåller de kraftfulla veganska vitaminerna D3 och C, som bidrar till ett normalt immunförsvar och med starkt verkande, kliniskt prövade 1-3, 1-6-betaglukaner. Protect fungerar som bäst när det intas dagligen eftersom kroppens viktiga ospecifika immunceller förnyas varje eller varannan dag och de behöver all hjälp för att fungera så bra som möjligt.

Innehåll: 60 kapslar

Viktiga föredelar

 • Innehåller vitamin C och vitamin D som bidrar till immunförsvarets normala funktion. 1 2
 • Innehåller vitamin C och vitamin D som bidrar till en normal energiomsättning 3 och normal psykologisk hälsa. 4
 • Innehåller vitamin D som har en roll i processen för celldelning. 5
 • Innehåller vitamin C som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. 6

Ingredienser
Fyllnadsmedel (förgelatiniserad stärkelse från majs), 1-3, 1-6-betaglukanblandning från jäst (Saccharomyces cerevisiae), kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa), vitamin C från barbadoskörsbärsextrakt (Malpighia glabra), vegansk vitamin D3 (kolekalciferol), klumpförebyggande (medellånga triglyceridkedjor (MCT) kokosolja, risskalskoncentrat).

Innehåll
60 kapslar

 

Näringsvärde per kapsel:  
Blandning av 1-3, 1-6-betaglukaner från jäst (Saccharomyces cerevisiae) 200 mg
Vitamin D3 20 μg
Vitamin C 20 mg

*RV = referensvärde

Rekommenderad daglig dos: Vuxna och barn över 12 år: 1 kapsel om dagen. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsedda att ersätta en balanserad och varierad kosthållning.

Förvaring:
Förvaras torrt och i rumstemperatur. Håll utom räckhåll för barn.

Våra två immunförsvar
Vi har två immunförsvar: det ospecifika immunförsvaret och det adaptiva immunförsvaret. För det mesta är det ospecifika immunförsvaret viktigare för att skydda oss mot infektion. Det består av specialiserade celler och enzymer som alltid finns i kroppen och står redo att bekämpa mikroorganismer på platsen för infektionen så snart som hotet uppstår. Det adaptiva immunförsvaret kan komma ihåg specifika patogener så att det kan ge långvarigt försvar och skydd mot återkommande infektioner. Vitamin D är avgörande för att aktivera hela vårt immunförsvar och utan tillräckligt intag av vitamin D är immunsystemet mindre kapabelt att bekämpa infektioner i kroppen.

Vitamin D
Den viktigaste formen av vitamin D för din hälsa är vitamin D3 (kolekalciferol). Den alstras i huden när du får tillräckligt med solljus, men förekommer även i vegansk mat som svamp och ickeveganska källor som fet fisk, räkor, ägg och nötkött. I den nordligaste delen av jordklotet får man mindre solljus under vintermånaderna och därför alstrar huden inte tillräckligt med vitamin D3. Otillräckligt intag av vitamin D är vanligt och kosttillskott spelar en avgörande roll för att förebygga och behandla brist på vitamin D. Det finns endast en vegansk källa för produktion av vitamin D3, nämligen lavar. Den veganska vitaminen D3 i Protect+ kommer från ekologiskt odlade, GMO-fria lavar.

Vitamin C
Den oxidativa stressen i kroppen varierar både under livets gång och från dag till dag. I lägen då den oxidativa stressen ökar, till exempel till följd av luftföroreningar, när man utsätts för värme och sol, under resor och intensiv träning, då behöver vår kropp mer antioxidanter. Antioxidanter spelar en viktig roll som interna neutraliserare och skyddar våra celler mot oxidationsskador. Protect+ innehåller den mycket kraftfulla antioxidanten vitamin C, vilket bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress.

1-3, 1-6-Betaglukaner
1-3, 1-6-betaglukaner i Protect+ är specialiserade och en standardiserad form av betaglukaner utvunna från en proprietär stam av bagerijäst. 1-3, 1-6-betaglukaner förbereder immunsystemets celler så att de kan arbeta mer effektivt. 1-3, 1-6-betaglukaner förekommer naturligt i livsmedel såsom bagerijäst, shiitakesvamp och vissa sädesslag, men förekommer sällan i modern kosthållning.

Viva+

Viva+ är ett helt naturligt kosttillskott som har utformats för att lindra stress, förbättra humöret och ge en ökad känsla av välbefinnande. Det stödjer en hälsosam funktion av nervsystemet och hjärnan samt bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Viva+ är en kombination av affron®, ett standardiserat och patenterat extrakt av rena, högkvalitativa saffranspistiller (Crocus sativus L) från Spanien, ett vitamin B-komplex av bovete, magnesium från havsvatten, jod och vitamin C från acerola.

Viktiga fördelar
 • Insveper dig i lyxig komfort, får den tillfälliga stressen att smälta bort och hjälper dig att slappna av! 1
 • Hjälper dig att sova lugnt så att du på ett naturligt sätt får en djupare sömn. 1
 • Bidrar till att återställa mental vakenhet när du känner dig sömnig eller utmattad, samt förbättrar koncentrations-, inlärnings-, minnes- och resonemangsförmågan. 1
 • Innehåller vitamin C och magnesium som stödjer ett normalt nervsystem och bidrar till att lindra vanlig stress 2 8
 • Innehåller vitamin C och magnesium som bidrar till att lindra mental trötthet och utmattning 10 4
 • Innehåller vitamin C som främjar ett positivt humör 3 4
 • Innehåller jod, magnesium och vitamin C som stödjer en normal mental prestation 2 3 5 6
 • Innehåller jod och magnesium som stödjer en normal kognitiv funktion 6 9
 • Naturliga ingredienser, godkänd av VEGAN SOCIETY

Ingredienser
Fyllnadsmedel (förgelatiniserad majsstärkelse, beta-cyklodextrin från maniok), magnesium med marint ursprung, vitamin C från barbadoskörsbärsextrakt (Malpighia glabra), extrakt från saffranspistiller (Crocus sativus), klumpförebyggande medel (stearinsyra, risskalsextrakt och riskoncentrat), vitamin B-komplex från malda bovetegroddar (Fagopyrum escelentum), kaliumjodid.

Innehåll
60 tabletter, nettovikt 18 g

 

Näringsvärde och näringsinnehåll i 2 tabletter:
Vitamin C 12 mg 15%*
Jod 23 μg 15%*
Magnesium 56 mg 15%*
Saffransextrakt (Crocus sativus)** 28 mg  

*RV = referensvärde
** affron® – patenterat extrakt

Rekommenderad daglig dos: Barn över 4 år: 1–4 tabletter per dag. Vuxna och barn över 12 år: 1–8 tabletter per dag. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsedda att ersätta en balanserad och varierad kosthållning.

Förvaring: Förvaras torrt och i rumstemperatur. Håll utom räckhåll för barn.

Varning: Rådfråga en läkare eller sjuksköterska innan du använder produkten om du är gravid, ammar eller har ett medicinskt tillstånd samt innan du ger produkten till barn

Hjärnan och humöret
Hjärnkemin är mycket komplex. Den är beroende av många näringsämnen för att fungera optimalt och är sårbar för obalans i ämnesomsättningen. Om detta inträffar kan många symtom uppstå. Nervcellerna kommunicerar med varandra med hjälp av en uppsättning av kemiska budbärare som kallas för signalsubstanser. Denna kommunikation såväl som tillväxten och överlevnaden av själva nervcellerna regleras av lokalt verkande proteiner som t.ex. hjärnbaserad neurotrofinfaktor (Brain-Derived Neurotrophic Factor, BDNF). Förändringar i halterna och upptagningen av signalsubstanserna har påträffats under förhållanden som stress och humörsvängningar, vilket ledde till utvecklingen av läkemedel som manipulerar signalsubstansernas halter. Det faktum att dessa läkemedel verkar långsamt och är relativt ineffektiva ledde till andra forskningsvägar, och det har nyligen konstaterats att förändringar i BDNF och relaterade faktorer kan vara mycket viktiga. De bioaktiva ämnena i saffran har visat sig förstärka både signalsubstanserna och BDNF.

Saffran
Saffran är en av de dyraste kryddorna i världen. Saffran odlas i många delar av världen och eftersom skörde- och bearbetningsarbetet utförs för hand, måste saffranet i de flesta fall förbehandlas med värme eller strålning på grund av förekomsten av mikroorganismer, inklusive patogener som E. coli. Dessa behandlingar minskar mikrobiell kontaminering, men de sänker också mängden bioaktiva komponenter och därmed produktkvalitén. Spanskt saffran är annorlunda! Spanskt saffran plockas också för hand, men tack vare odlings- och skördemetoden har det ingen problematik orsakad av mikroorganismer och behöver ingen strålbehandling. Detta innebär att alla bioaktiva ämnen fortfarande finns kvar i saffranet och att de extraherade mängderna är högre.

Affron®, den nya generationens saffransextrakt
affron® har extraherats från spanska saffranpistiller med hjälp av en högteknologisk process som förbättrar profilen för de bioaktiva komponenterna. I processen standardiseras extraktet för att innehålla minst 3,5 % av den bioaktiva föreningen Lepticrosalides®* som innehåller stora mängder av de två huvudsakligt aktiva ämnena: safranal (0,03–1 %) och crocin (3,48–8,0 %). Detta höga innehåll i affran® samt dess effekt särskiljer det från alla andra saffransextrakt på marknaden.
*standardiserats med högupplösande vätskekromatografi (HPLC), en process där varje bioaktivt ämne identifieras och kvantifieras. affron® är genetiskt 100 % DNA-certifierat som Crocus sativus L.

Normal kognitiv funktion och nervfunktion
Vårt nervsystem består av två viktiga delar: det centrala och det perifera nervsystemet. Båda systemen är involverade i att skicka signaler mellan hjärnan och resten av kroppen, så att vi kan andas, se, tänka och röra oss normalt. Viva+ innehåller vitamin C, jod och magnesium vilka bidrar till nervsystemets normala funktion. vitamin C främjar också en normal kognitiv funktion.

Förbättrad mental och psykologisk vakenhet
En kost som konsekvent innehåller låga mängder av viktiga näringsämnen över tid kan påverka både de mentala och fysiologiska funktionerna i kroppen. Det kan påverka vår sömn, vårt minne och vår koncentrationsförmåga. Viva+ innehåller vitamin C och magnesium som bidrar till minskad trötthet och utmattning samt till en normal psykologisk funktion så att du kan vara i bästa form och må som bäst.

Det finns en otroligt lyxig serie hudvård 

Denna är för dig som vill välja något alldeles extra.

Du får själv välja och vraka bland endera styckevis eller i paketlösningar

Via knappen så kommer du till sidan med de olika valen och information om de alla sorterna