Mias Stillness

Lymfdränage delux 80 min

Lymfdränage behandling

För dig som kanske har ödem/svullnader någonstans, känner dig som att du samlar på dig vätska och onödiga kilon, kanske upplever att du har dåligt immunsystem, ofta inflammerad och trötthetskänsla ex. mellan skulderbladen.
,smärtor i muskler och leder, ödem, karpaltunnelsyndrom, nacksmärtor, whiplash, korsryggssmärtor, axelsmärtor, artros/artrit, stukade fötter, mm

Det här är en komplett behandling som genom att vi kan göra en scanning av just din kropp kommer att kunna punktmarkera just dina behov.

Det första som sker är att du kommer att få ett par hörlurar på dig. Genom dom skickar mätinstrumentet Oberon ut hertz/frekvenser för att mäta om ditt lymfsystem eller övriga reningsorganen i kroppen har belastningar.

Dom ställen i kroppen som är belastade enligt analys och scanning gör vi en första behandling med frekvenser.

Därefter får du klä av dig allt utom underkläderna och lägga dig på behandlingsbänken. Med hjälp av medicinsk laser med infrarött osynligt ljus så jobbar jag då med att ytterligare öppna upp lymfsystemet där vi sett belastningar.

Innan du går hem så får du med dig Egenvårdsövningar som du kan göra hemma för att underhålla resultatet eller påskynda resultatet beroende på hur stor belastning ditt system har.

Hur många behandlingar som behövs är alltid svårt att säga och är väldigt individuellt. Det beror på hur stora belastningar det finns, varför och hur länge du haft problem.

Innan behandlingen så är det bra om du inte har ätit, rökt eller snusat de senaste 2 timmarna.

Medicinsk laser, osynligt infrarött ljus som används för att öppna upp lymfan samt är inflammationshämmande
Oberon analysbild av lymfkärl i ljumskarna