Mias Stillness

Favoriten

Favoriten som behandling

Favoriten är en behandling som man kan säga är en blandning av alla behandlingar. Jag har upptäckt att det ibland behövs lite av varje för att lösa ett problem. Denna passar dig som behöver komma ner i varv och är spänd och har smärta i rygg, nacke, axlar och armar.

Vi börjar med en Frekvensbehandling  där klienten ligger på rygg på bänken med kläderna på. 

Du får ett par hörlurar kopplad till en bioresonansapparat på dig som gör att jag kan scanna och se vart i kroppen du har obalanser som vi kan behandla. Detta hjälper till att mjuka upp muskler, bindväv samt nerver kan behandlas utan smärta. 

Sedan så får du ta av dig på överkroppen och lägga dig på magen på bänken. Med hjälp av massage, medicinsk laser och siliconkoppor så masserar jag lös spänningar och knutar som du har i nacke, axlar och rygg. 

 Om det är ett problem som du har gått med under en längre tid så får du räkna med att det kan krävas 1-3 behandlingar för ett hållbart resultat.

Jag är en problemlösare och har ganska hårda nypor när det behövs så jag brukar kunna få till det mesta och de flesta skuldror och ryggar. Till min hjälp har jag siliconkoppor och en massagepistol.

Du får med dig tips på egenvård för att hålla igång lymfsystemet som bland annat tar hand om slaggprodukter samt olika rörelse och stretchövningar för ett hållbart resultat.